Home » » Permainan Voly di klakah(1948)

Permainan Voly di klakah(1948)

augustus 1948
Olahraga bola voly di klakah sudah terorganisir dari dulu, dalam foto tersebut Direktur Van Lienden memberikan pengarahan"Dan ingat, tak ada pertengkaran!" ujar direktur, laki-laki yang akrab dipanggil "Ayah" saat memulai permainan voli . Direktur Van Lienden sangat populer dengan para Republiken.
teks asli


In de nabije omgeving van het plaatsje Klakah, bevindt zich een rehabilitatiecentrum voor Republikeinse krijgsgevangenen, die in deze inrichting een laatste voorbereiding ontvangen voor hun terugkeer in de burgermaatschappij. Typerend voor het welslagen van dit streven is wel het feit, dat men ook hier de verjaardag van H.M. Koningin Wilhelmina niet onopgemerkt voorbij heeft laten gaan. Er werden sportwedstrijden georganiseerd en verschillende gebouwen waren aardig versierd. Een en ander was uit eigen beweging door de krijgsgevangenen op touw gezet. Eveneens op eigen verzoek namen zij deel aan de vlaggenparade welke ter ere van H.M, Koningin Wilhelmina werd gehouden. "En denk erom, niet gaan vechten!" zegt de directeur, die door de mannen "Papa" wordt genoemd, als het volleybalspel een aanvang gaat nemen. De directeur de heer Van Lienden is zeer populair bij de ex-Republikeinen.

Postingan Populer

Entri yang Diunggulkan

Foto Grup Militer Belanda dan Indonesia di Garis Demarkasi tahun 1948

 Di balik gejolak sejarah kemerdekaan Indonesia, terselip kisah persahabatan yang tak terduga antara para prajurit dari dua kubu yang berset...

Postingan Populer

Facebook

 
Created By SoraTemplates | Distributed By Gooyaabi Templates